Ne demek?

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar dar dekorasyonunda modern bir bedii tutmak isteyenler karınin harika bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda yalnız ve albenili bir hava yuvarı oluşturur.

Har renk tonları rahatlığı temsil paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar özge renklerle uyumlu bir renktir.

Mobilya ve hane dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, beraberinde birkötü rengi bile kullanmaya yer oluşturur. Mecra odasından balkona kadar geniş kullanma yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim vadiı sunan Bellona başkalıkıyla daha hayır seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit gayrı renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara yetkin bir yer katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına düzen esenlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasit antrasit gri boya rengin hane karıni ışıklandırma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini belirgin bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir albeni katar.

Antrasit renk aile dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından sandalye ağırlıkmlarına denli kullanılan harmoni renkleri içre kendine vaziyet edinmiş renk olarak olabildiğince nazarıitibar çekiyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sebebiyle autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Eğer öyle ise sprey boya güneş antrasit gri dekorasyon vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese bile dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada iz almaktadır.

Elan modernize ve elan az karakterize mekanlar kucakin ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup azıcık daha bıçkın ve sınai bir ortam sağlayacaktır.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir âlem oluşturabilir. Bu renk öteki renklerle kombin edilerek yatak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page